Opsætning af tapet
udføres professionelt

Hos Malermester Pia Lundvall Hansen har vi fjernet gamle tapeter, opsat nye og malet siden 1981. Vi udfører alt tapetsering og malerarbejde, herunder blandt andet:

  • Opsætning af tapet
  • Opsætning af væv og filt
  • Maling af møbler
  • Salg af maling


Vi arbejder for kunder i Køge, Herfølge og de omkringliggende områder, men har også mange kunder på for eksempel Amager.

Sådan udfører vi opsætning af tapet

I forbindelse med opsætning af tapet kan vi også fjerne det gamle tapet, spartle og slibe væggen, så dit tapet får en god bund, hvis det er nødvendigt, og hvis du ønsker, at vi skal gøre det.

Vi har alle slags tapeter, herunder tapet med mønstre og fototapet med motiver af byer og kendte mennesker. Det kan være af en engelsk telefonboks, et verdenskort, Marilyn Monroe, Elvis Presley og så videre.

Vi har også tapetprøver, som du kan kigge på. De er på 1,5 meter, så du kan få en ordentlig fornemmelse af, hvordan det vil komme til at se ud. Vi rådgiver gerne i forhold til tips til opsætning af tapet med mønster samt valg af tapet. Du kan se et større udvalg af tapeter på de tre nedenstående links.

Vi benytter især disse leverandører af tapet

Mandrup Poulsen Tapeter er Danmarks ældste tapetforretning, og den har leveret tapeter og stuk til mange hjem, hoteller og slotte.

Se mere på: www.mptapeter.dk.

Juvita blev grundlagt i begyndelsen af 60’erne, og produkterne er miljøvenlige og af høj kvalitet. Juvita har fulgt med i produktudviklingen inden for tapeter og har i dag et omfattende udvalg.

Se mere på: www.juvita.dk.

Tapet-Compagniet er Danmarks førende, uafhængige tapetgrossist med mere end 1.000 tapeter, borter, miljøvæv, glasvæv og mange andre dekorationsmaterialer.

Se mere på: www.tapetcompagniet.dk.

Kontakt os for mere om opsætning af tapet

Kontakt Malermester Pia Lundvall Hansen på mobiltelefon 40 46 50 07 eller på e-mail pialundvall@gmail.com for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med opsætning af tapet eller høre mere om mulighederne og vores udvalg af tapeter.

​Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på netop din maleropgave.