Maling af facade – 40 års erfaring

Er malingen på facaden begyndt at skalle af, og ser facaden i det hele taget gammel og nedslidt ud? Så kan det være en god ide at give den en ny gang facademaling, og det kan vi hos Malermester Pia Lundvall Hansen hjælpe dig med.
Ring: 56 63 29 40Kontakt os i dag

Giv nyt liv til din gamle og nedslidte facade

Vi anvender miljøvenlig facademaling

Vi er et malerfirma, der går utroligt højt op i miljøet, og som samtidig lægger vægt på, at vores kunder får det bedste resultat. Derfor anvender vi miljøvenlig facademaling til maling af hus eller ejendom, ligesom vi gør det til en hvilken som helst anden indvendig eller udvendig maleropgave.

Malingen har både Ecolabel og EU-mærke, og den kan også købes i vores malerbutik i Køge, hvis du ønsker selv at give dig i kast med malerarbejdet.

Vores malere har mere end 40 års erfaring inden for blandt andet maling af facade, som vi udfører for både private husejere og virksomheder. Det kan for eksempel være i Køge, Greve, Solrød eller Roskilde.

Med vores hjælp kan du give nyt liv til din gamle og nedslidte facade, og så kan du samtidig sikre dig, at din facade har den mest optimale beskyttelse mod både vind og vejr.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på maling af facade

Kunne du tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop din opgave i forbindelse med maling af facade, så er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Vi udfører malerarbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi glæder os til også at hjælpe dig!