Medlem af garantiordning
    Egen malerbutik
    Miljøvenlig maling

Tapetsering udføres professionelt

Har du brug for hjælp til opsætning af tapet?


Hos Malermester Pia Lundvall Hansen har vi fjernet gamle tapeter på vægge, opsat nye og malet siden 1981. Vi udfører tapetsering og maler til en skarp pris for både private, erhverv og boligselskaber i vores eget nærområde omkring Køge, Solrød, Greve og Roskilde, men vi har også mange kunder fra for eksempel Amager, som ønsker vores hjælp.

Vi tilbyder blandt andet:

» Opsætning af tapet

» Opsætning af filt og væv

» Maling af møbler

» Salg af maling

Vælg mellem mange forskellige slags tapeter

I forbindelse med tapetsering kan vi også fjerne det gamle tapet samt spartle og slibe væggen, så dit tapet får en god bund, hvis det er nødvendigt, og hvis du ønsker, at vi skal gøre det. Vi sørger for at sikre en flot finish omkring både hjørner, skråvægge og andre lignende steder.

Vi har alle slags tapeter, herunder tapet med mønstre og fototapet med motiver af byer og kendte mennesker. Det kan for eksempel være af en engelsk telefonboks, et verdenskort, Marilyn Monroe, Elvis Presley og så videre.

Vi har også tapetprøver, som du kan kigge på. De er 1,5 meter, så du kan få en ordentlig fornemmelse af, hvordan det færdige resultat vil komme til at se ud. Vi rådgiver gerne i forhold til tips til opsætning af tapet med mønstre samt valg af tapet. Du kan se et større udvalg af tapeter på de tre nedenstående links.

Kontakt os for mere information om tapetsering

Kontakt Malermester Pia Lundvall Hansen på mobiltelefon 40 46 50 07 eller på e-mail pialundvall@gmail.com for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tapetopsætning eller for at høre mere om mulighederne og vores udvalg af tapeter samt vores priser.

Vi benytter især disse leverandører af tapet

Mandrup Poulsen Tapeter er Danmarks ældste tapetforretning, og den har leveret tapeter og stuk til mange hjem, hoteller og slotte.

Se mere på: www.mptapeter.dk.

Juvita blev grundlagt i begyndelsen af 60’erne, og produkterne er miljøvenlige og af høj kvalitet. Juvita har fulgt med i produktudviklingen inden for tapeter og har i dag et omfattende udvalg.

Se mere på: www.juvita.dk.

Tapet-Compagniet er Danmarks førende, uafhængige tapetgrossist med mere end 1.000 tapeter, borter, miljøvæv, glasvæv og mange andre dekorationsmaterialer.

Se mere på: www.tapetcompagniet.dk.

​Få et uforpligtende tilbud

​Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på netop din maleropgave.