Opsætning af filt og væv

Kunne du tænke dig at få opsat filt på dine vægge eller lofter, og leder du i den forbindelse efter et erfarent malerfirma, der kan hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat? Så er du kommet til det helt rette sted.
Ring: 56 63 29 40Kontakt os i dag

Vi sikrer dig et professionelt resultat

Hos Malermester Pia Lundvall Hansen har vi stor erfaring inden for blandt andet opsætning af filt og væv, som vi udfører til skarpe priser for vores kunder. Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og forskellige typer virksomheder.

Fra vores base i Køge kører vi ofte ud til opgaver i Roskilde, Greve, Solrød og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder andre steder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp. 

Hvad er fordelene ved opsætning af filt?

Der er mange fordele ved at opsætte filt på væg eller loft. Her kan blandt andet nævnes:

✓ Du beskytter dine vægge og lofter mod revner

✓ Du får en glat og ensartet overflade

✓ Du får en flot finish

For at du kan nyde godt af ovenstående fordele, er det vigtigt, at du sørger for en grundig og professionel montering, og her kan det være særligt vigtigt at have sit fokus omkring hjørner og samlinger. Dette arbejde kan vi naturligvis hjælpe dig med til en konkurrencedygtig pris.

Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge opsætning af filt eller opsætning af glasvæv? Hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med opsætning af filt eller væv, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores malere har mere end 40 års erfaring, og vi hjælper dig gerne med at sikre dig det bedste resultat, uanset om du ønsker at lade os stå for arbejdet, eller om du ønsker at prøve kræfter med det selv.

I så fald kan du købe materialer i vores malerbutik i Køge, hvor du også kan modtage personlig rådgivning fra vores kyndige personale.