Malerbutik i Køge

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores malerbutik. Du kan også bestille vare online. Du finder vores bestillingsformular her på siden.
Ring: 56 63 29 40Kontakt os i dag

Vores adresse:

Vasebækvej 30 E,
4600 Køge

Åbningstider:

Åbning af butikken efter aftale. Ring til Pia på 45 4046 5007 for at aftale nærmere.

​Idéen bag vores malerbutik

Idéen bag vores malerbutik er at skabe et malerhus, hvor vi samler værksted, kontor, frokoststue og en butik, hvor vi også sælger maling og tapet m.m.. Et hus hvor vi samler alt under ét tag. En malerbutik hvor kunderne kan komme og lade sig inspirere til deres projekter og få vejledning, hvad enten de skal male eller tapetsere selv, eller dele af opgaven skal udføres af os, eller de skal have et tilbud på hele opgaven.

Vores malerbutik – Leverandører

Beck & Jørgensen A/S har været leverandør til malerfaget siden 1892, er et dansk firma, der producerer i Danmark, og som på nogle af sine produkter har opnået EU-miljømærket.

Læs mere: www.bj.dk.

Mandrup Poulsen Tapeter er Danmarks ældste tapetforretning, som har leveret tapet og stuk til mange hjem, hoteller og slotte.

Læs mere: www.mptapeter.dk.

Juvita blev grundlagt i begyndelsen af 60’erne, og deres produkter er miljøvenlige og af høj kvalitet. Juvita har fulgt med i produktudviklingen inden for tapet, og har i dag en omfattende produkt med salg også på eksportmarkedet.

Læs mere: www.juvita.dk.

Tapet-Compagniet er Danmarks førende, uafhængige tapetgrossist med mere end 1000 tapeter, borter, miljøvæv, glasvæv og mange andre dekorationsmaterialer.

Se: www.tapet-compagniet.dk.

 

Vores malerbutik tilbyder

SALG AF – Maling til inde og ude, Spartelprodukter, Vægbeklædning, Tapet, Stuk, Pensler og Maleværktøj.

UDLEJNING AF: Slibemaskiner, Tapetborde, Klistermaskiner m.m.

Kontakt os for mere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores salg af miljøvenlig maling, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på en maleropgave, så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Ring på telefon 40 46 50 07 eller skriv til e-mail pialundvall@gmail.com. Vi kommer altid ud for at kigge på en opgave, før vi sender et uforpligtende tilbud.